Gurmet dezert s pistáciovým krémom bez výčitiek

Powerlogy

Pripravte si delikátny gurmet dezert zo samých dobrých ingrediencií, z ktorého nemusíte mať žiadne výčitky.

Ovocie_Miska_Powerlogia_Pistacia
Zdroj: Powerlogy
26. NOV 2018

Budete potrebovať:

  • hrsť orieškov podľa preferencie, alebo mix orieškov
  • lyžicu kvalitného olivového oleja, napríklad De Ortegas od Powerlogy
  • lyžicu na jemno nasekaného rozmarínu
  • lyžičku himalájskej soli
  • ovocie podľa preferencie, my odporúčame napríklad figy, hrušku a banán
  • lyžicu pistáciového krému Powerlogy

Postup:

Rúru si vyhrejete na 180°C. Oriešky dajte na plech a rovnomerne pokvapkajte olivovým olejom a posypte soľou a rozmarínom. Pečte až kým sú orechy zľahka zhnednuté asi 10 – 15 minút, každú chvíľu ich môžete pomiešať. Nechajte vychladnúť a podávajte s nakrájaným čerstvým ovocím poliate pistáciovým krémom Power Pistacchio.

Power Pistacia

Viac o pistáciovom kréme Power Pistacchio:

Pistáciový krém je v zahraničí oceneným Gourmet produktom, ktorý vnikol spojením myšlienok Dušana Plichtu, zakladateľa konceptu Powerlogy a majstra kuchára Martina Záhumenského. V unikátnej receptúre nájdete lahodné spojenie kvalitných pistácií a výberového olivového oleja s jemným prisladením kokosového cukru. Pistáciový krém môžete vyskúsat aj ako klasickú N-tellu na priamu konzumáciu len tak na lyžicu a podľa chuti s banánom, jahodami alebo broskyňami. Zakomponovať do lahodných smoothies, shakeov alebo pudingov,  či ako prísadu do granoly. 

Podrobnosti o príbehu tohto unikátneho produktu sa dočítate v tomto článku.


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Gurmet dezert s pistáciovým krémom bez výčitiek

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2198
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.